Benvinguts a la nostra companyia

Coneix-nos

SERVEIS

Habitatge unifamiliar

Si sumem els més de 30 anys d'experiència juntament amb el nostre equip de professionals, obtindrem com a resultat, una construcció adaptada per a cada client, atractiva i eficient.

Obra industrial

No importa el tipus de projecte, nosaltres t'ho podem construir, sempre tenim una resposta immediata per a empreses emprenedores.

Obra pública

La nostra empresa està certificada per a realitzar obra pública.

Rehabilitació integral

Som especialistes en noves tendències, minimitzem el pas del temps i recuperem les condicions òptimes de cada edifici rehabilitat.

Confiï en nosaltres

La construcció d'edificis comercials és adquirida de manera privada o pública utilitzant diverses metodologies de lliurament que inclou el cost estimat, preu negociat, tradicional, gerència que contracta, gerència en risc de la construcció, disseny i estructura del mateix.

Què fem

Construcció d'habitatge unifamiliar

Llegir més

Construcció d'habitatge plurifamiliar

Llegir més

Construcció d'obra industrial

Llegir més

Construcció d'aparcaments i garatges

Llegir més

Projectes integrals de rehabilitació

Llegir més

Obra pública

Llegir més

Galeria de projectes

550 Cases renovades
241 Projectes
20 Empleats
34 Parkings

La nostra empresa

ALOSCA, SA. es va constituir l'any 1.985, encara que els seus fundadors van començar la seva trajectòria professional de forma autònoma en els anys 60.

A finals de l'any 2.010 va haver-hi un relleu generacional en la direcció de l'empresa per personal propi promocionat, amb l'objectiu de dur a terme el projecte en comú mantenint la mateixa filosofia d'empresa.

ALOSCA, SA. ha sabut evolucionar amb les noves tendències marcades pel mercat del sector de la construcció privat i dins l'àmbit regional, fins al dia d'avui. Aquesta resposta evolutiva ha donat lloc a diferents etapes durant tots aquests anys de vida de la nostra empresa, com des de fer promoció pròpia, com ha treballar per a tercers, fent obra nova, rehabilitacions i reformes integrals de tot tipus de construccions.

La qualitat de les nostres obres és la nostra diferència i és el principal objectiu. La serietat i la nostra resposta immediata davant els nostres clients, juntament amb la nostra professionalitat fa que sempre complim amb els terminis exigits pel client. Igual que el servei post-obra, per a nosaltres és fonamental la satisfacció del client en qualsevol problema que pugui sorgir un cop l'obra estigui finalitzada.

Construccions i reformes a gran escala
A Terrassa des de 1985


Contacte

NECESSITES AJUDA? TRUCA'NS

+ 93 780 44 26

El teu missatge ha estat enviat! Us respondrem de seguida. Moltes gràcies.

ALOSCA, S.A.

Av. Àngel Sallent, 12, Baixos - 08224 Terrassa (Barcelona)

93 780 44 26 | 93 733 01 48

INFO@ALOSCA.CAT

POLÍTICA DE PRIVACITAT
protecció de dades